ПЛОВДИВ

7 Април 2024

зала Сила

БИЛЕТИ

PASHA DANCE TEATER

За първи път в България пред зрителите ще бъде представен великолепният век на Турция в целия му лукс и красота. Pasha Dance Theatre, турски театрален и хореографски спектакъл, ще разкаже за една далечнаепоха в съвременна интерпретация. В продукцията участват няколко десетки танцьори и акробати от най-високо ниво. Използват се две хиляди автентични костюми и модерни визуални и светлинни ефекти.

БИЛЕТИ

ПРИКАЗКА ЗА БЕЗСМЪРТНАТА ЛЮБОВ И СТРАСТ

Всичко това, съчетано с оригинална музика, потапя зрителите в аромата на една ориенталска приказка -историята за невероятната любов на могъщия Паша и красивата одалиска. Младият владетел е изправен пред опасно пътешествие из земите на древна Анадола в търсене на отвлечената си любима. А публиката ще получи незабравими емоции и невероятно красиво изпълнение.

БИЛЕТИ

ТВОРЦИ

Serpil Sunay
Yapımcı / Sanat Yönetmeni

Serdar Sezer
Choreographer

Yücel Arzen
Kompozitör

Hristo lliev
Choreographer

Serpil Sunay
Yapımcı / Sanat Yönetmeni

Hristo lliev Choreographer

Serdar Sezer
Choreographer

Yücel Arzen Kompozitör

БИЛЕТИ

След успешни премиери в Турция и Дубай, спектакълът на Pasha Dance Theatre тръгва на първото си европейско турне. Оригинална музика и аранжимент на композитора Ючел Арзен. Артистичен директор на спектакъла е г-жа Серпил Сунай. Програмата е в две части с антракт.

ПЛОВДИВ

7 Април  2024

зала сила

БИЛЕТИ